Aanbiedingen


Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Verloting

Wel is er de mogelijkheid om mee te doen aan de verloting die bij de tentoonstelling DierbaarDier op Reis gehouden wordt.
Kijk daarvoor op de website van DBDopReis.

Voorjaarsbeeld 2020
Grijze Oehoe, Pompidou

Bij het opruimen van een kast in mijn atelier kom ik een artikel tegen over Grijze oehoe “Pompidou”. Toen ik omstreeks 1990 na het bestuderen van de apen in Artis de rest van de tuin ging ontdekken kwam ik uit bij de uilen. En daar zat hij: Grijze oehoe “Pompidou”. Ik had er direct een favoriet dier bij.

Wat een indrukwekkende verschijning. Ik kan mij echt vergapen aan de bijzondere kenmerken van deze uil. Ik heb hem dan ook veel getekend en gefotografeerd, alleen nog nooit geboetseerd. Dat werd wel eens tijd. Ik kan hem jammer genoeg niet meer gaan bekijken, hij is overleden. Grijze of Afrikaanse oehoes worden heel oud, soms wel 80. Hoe oud “Pompidou” is geworden is niet bekend. Ik ben blij dat ik hem nu vereeuwigd heb.

Voorjaarsbeeld; Grijze Oehoe “Pompidou”, brons, 16x8x18cm hoog,(lxbxh)
Het 25ste beeld in de serie voorjaarsbeeldjes. 
Dit jubileum heb ik aangegrepen om een oud i.p.v. een jong dier te maken.

Het beeld is te bestellen t/m 21 april voor € 590 (verzenden NL €10)
Na 21 april kost het beeld € 750. De oplage heeft een maximum van 20 exemplaren. Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar.


Kunstkaarten doos, Jubileum uitgave 2019

In 2019 vier ik dat ik 30 jaar beelden van dieren maak. Vanwege dit jubileum ben ik bezig met het ontwerpen en samenstellen van een kunstkaarten doos. Dertig jaar Beelden van Dieren is reden voor een feestje. Daar wordt volgend jaar werk van gemaakt door tentoonstellingen in Appingedam, Berlijn en Den Haag. De Kunstkaarten doos is hier onderdeel van.

De doos zal kaarten bevatten met daarop afbeeldingen van mijn favoriete beelden. Met op de achterzijde een tekst van mijzelf met een bijzonder verhaal, of een citaat van mensen die mij inspireerden in de loop der jaren. In de luxe editie wordt daar een uniek kunstwerk aan toegevoegd. Een reliëf of, hoe ik het ook wel noem, een tekening in steen met daarop een portret van een dier.

Steeds meer ben ik mij bewust van de kwetsbaarheid van vele soorten dieren. Door dieren een gezicht te geven hoop ik een bijdrage te leveren aan de bewustwording daarvan. De portretten van dieren die ik speciaal voor de uitgave van de luxe editie maak zijn daar een uiting van.

Standaard editie
Kunstkaarten doos met 20 kaarten, formaat 17x17x2 cm
Luxe editie
Kunstkaarten doos met 20 kaarten, formaat 17x17x3 cm
Tekening in steen, Portret van een Dier, tegel van 15x15x1cm
Elke tegel is een uniek kunstwerk.
Er zijn nog enkele dozen van de luxe editie beschikbaar.
Hieronder de tegels die nog te koop zijn; Zeehond, Secretarisvogel, Hyena en Buizerd.

De kaarten zijn gedrukt op 300 g/m² mat papier, formaat 14,8×14,8 cm, 15 stuks zijn aan beide zijden bedrukt, waarvan één zijde fullcolour, 5 stuks zijn aan één zijde bedrukt. Bij de kaarten en dozen wordt gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd papier.
Ontwerp, uitvoering en idee; Fiona Zondervan


Op de hoogte worden gehouden van exposities en aanbiedingen?
Schrijf je hieronder in om mijn nieuwsbrief te ontvangen:

Als je je aanmeldt ga je akkoord met de Privacyverklaring.
Je kunt je op ieder moment afmelden.

Top