Reliëf en tekening

Reliëfs en tekeningen in steen

Het maken van reliëfs en tekeningen in steen is sinds een paar jaar een nieuwe richting die ik ben ingegaan. Werken in steen is een van mijn grootste passies. Dat daar de reliëfs en tekeningen in steen zijn bijgekomen is een uitkomst. Zo kan ik nog meer ideeën realiseren!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Een apart hoofdstuk bij de reliëfs en tekeningen in steen vormen de Odes of Hommages aan andere kunstenaars, zoals; Franz Marc (Toren van Blauwe Paarden), Albrecht Dürer (Walrus en Vleugel van een Blauracke), Rembrandt van Rijn (Slapende Hond), Lucien Freud (Dode Reiger).


Tegels bij de Kunstkaartendoos luxe-editie

Bij de luxe editie van de kunstkaartendoos zitten unieke tegels van hardsteen met daarop een tekening in de steen gegraveerd en uitgehakt.
Van deze luxe-editie kaartendoos met tegel van 20x20cm zijn nog enkele exemplaren te koop. Kijk daarvoor op de pagina aanbieding. Daar is tevens meer informatie te vinden over deze bijzondere uitgave.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Miniaturen

Kort geleden maakte ik een aantal tekeningen in steen van een kleiner formaat, een serie miniaturen van 10x10cm onder andere voor de miniaturen tentoonstelling in Museum Mohlmann (zomer 2019) en voor de visitekaartjes tentoonstelling in Galerie Paterswolde (winter 2019/2020)

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Top